joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Investiție de 8 milioane de lei la Pâncota. Administrația locală construiește o creșă cu capacitate pentru 40 de copii

  de Special Arad | 29 mai 2023, 7:57 PM | Administraţie

  0

  Proiectul “Construire creșă în orașul Pâncota” a pornit încă din anul 2021, când după introducerea în Lista de Investiții a Primăriei Orașului Pâncota s-a depus o solicitare pentru finanțare la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Națională de Investiții.

  Ulterior finanțarea a fost aprobată, tot anul trecut, iar după finalizarea procedurilor de licitație, urmează că, cel mai probabil în luna august, să înceapă lucrările. Acestea vor dura circa 18 luni.

  Primăria Pâncota a pus la dispoziție terenul necesar, respectiv curtea și grădina clădirii din Pâncota, strada Avram Iancu nr.3.

  Creșa va avea capacitatea pentru 40 de copii, cu vârsta între 0-3 ani, fiind dotată cu dormitoare, bucătărie, băi, săli de joacă, spălătorie, birouri, cabinet medical și alte spații, toate utilate, astfel încât la sfârșitul lucrărilor să poată fi pusă în funcțiune.

  „Suprafața clădirii va fi de 1050 mp, vor fi amenajate 11 locuri de parcare, iar valoarea totală se ridică la 8 milioane lei + TVA, valoare finanțată integral din fonduri guvernamentale.”– a informat Dan Pocrișer, primarul localității.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.