Pâncota e cu cinci străzi în beznă! La Covăsânț este la fel. Vezi când rezolvă cei de la ENEL problemele (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 19 September 2017, 10:37 AM | Covăsânţ | Pâncota | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Furtuna de duminică a trecut, dar problemele create de adevăratul ciclon care s-a abătut asupra județului Arad, a municipiului și a județelor din vestul țării au rămas. Ne scriu oamenii din Pâncota și din Covăsânț că nu au energie electrică.

  „Buna ziua. De peste 30 de ore in orasul Pâncota nu avem energie electrica. Chiar suntem bataia de joc a companiei de electricitate Enel si a autoritatilor locale care nu stiu un termen pana cand se remediaza treaba asta?”, ne-a scris Cristian.

  Răspunsul a venit de la primarul Pâncotei, Dan Pocrișer, pe Facebook:

  „Din cea mai recenta convorbire cu reprezentantii Enel, se comunica remedierea defectiunilor pana cel tarziu astazi orele 22:00.

  PS Nu imi asum aceasta promisiune, situatia fiind intru totul in „mana reprezentantilor ENEL” insa avand in vedere partialele remedieri, tind sa fiu ca de obicei optimist. Cu respect!”, era postarea primarului din urmă cu 14 ore.

  Acum, în această dimineață, l-am sunat pe Dan Pocrișer și ne-a spus că „din păcate au rămas cinci străzi în Pâncota unde nu a fost remediată situația. Oamenii au peste 30 de ore de când nu au energie electrică și situația este foarte neplăcută, dar echipele lucrează”, ne spune primarul Pâncotei.

  La Covăsânț, o altă localitate afectată de furtună, oamenii din localitate se confruntă cu aceeași problemă: energia electrică.

  „La Covăsânț nu este curent electric nici acum. Firele de curent electric atârnă, avem lăzi frigorifice care se dezgheață de tot, nu a venit nimeni să facă nimic. Unii dintre locuitori au copii mici de sub un an. Este dezastru aici”, ne scrie Eli.

  pancota 1

  FOTO: În cele două fotografii, copiate de pe contul de Facebook al primarului Dan Pocrișer, se vede remiza din Pâncota care a rămas fără acoperiș și un copac căzut în localitate

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.