luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Inundație la Mall Galleria! După foc, apa a curs din toți pereții (GALERIE)

  de Lucian Dănilă | 25 decembrie 2014, 10:09 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Zilele trecute, la Mall Galleria au avut loc două incendii într-un interval de mai puțin de o oră. Activitatea la centrul comercial a fost paralizată mai multe ore din cauza fumului dar și din pricina faptului că sistemul de climatizare nu a mai funcționat în urma unui scurt circuit care a provocat cel de-al doilea incendiu.

  Deși pompierii de la ISU Arad au intervenit și au stins ambele incendii, problemele nu s-au încheiat. La doar o zi după incendiu, la mall a avut loc și o… inundație.

  Cel mai afectat a fost salonul de înfrumusețare Castel Spa, de la etajul 1 al clădirii. Apa curgea efectiv din tavan, așa cum se vede și în fotografii, iar activitatea a fost întreruptă. Angajații au intervenit cum au putut, cu bidoane și găleți, astfel încât apa să nu se reverse peste tot.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.