miercuri, 27 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Întreruperi de curent suplimentare față de cele anunțate deja în această săptămână în județul Arad

  de Special Arad | 22 mai 2023, 6:51 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Compania E-Distribuție anunță alte întreruperi de curent programate pentru săptămâna aceasta pe lângă seria anunțată inițial.

  E-Distribuţie Banat a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare.

  Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”, transmite compania.

  Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții:

  Joi , 25 Mai 2023, între ora 09:00 și 17:00: Macea (p), Chereluș, Șicula(p), IAS Vișnic.

  Vineri , 26 Mai 2023, între ora 09:00 și 17:00 la Macea (p), iar între ora 10:00 și 15:00, la Pâncota, str Nicolae Bălcescu(p), Tudor Vladimirescu(p), Horia(p), Avram Iancu(p).

  Vezi care sunt și restul localităților în care sunt programate întreruperi de curent în această săptămâna, în linkul de mai jos:

  Lista localităților arădene care vor rămâne fără curent săptămâna viitoare • Special Arad · ultimele știri din Arad

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.