sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Interviul sobru de pe BBC, „sabotat” de copiii profesorului R. Kelly, e viral pe net și au apărut, desigur, o droaie de parodii

    de Special Arad | 19 martie 2017, 12:07 PM | LOL | Video

    0

    Nu. Nu e vorba de cântărețul de culoare care ne-a înfundat urechile sensibile prin anii ’90 cu și mai sensibila baladă „I believe I can fly”, e vorba de un profesor universitar britanic numit Robert Kelly care, într-un interviu BBC realizat prin „video call” de la domiciliul acestuia, a fost întrerupt pentru scurt timp de copiii săi mici, iar acum „zboară” și el sus de tot… în clasamentul de popularitate pe YouTube.

    El a declarat ulterior mai multor publicații că s-a temut că nu va mai fi contactat niciodată de către postul de televiziune britanic. Timp de 15 ani, profesorul a fost „o față obișnuită” pe televiziune, de regulă dând cu părerea despre probleme politice și economice din întreaga lume. În mintea lui, pățania de acum câteva zile a fost un incident dezastruos, care-i va afecta cariera serioasă. În schimb, toată lumea a tratat înregistrarea ca fiind una dintre cele mai amuzante întâmplări din istoria televiziunii, iar profesorul Robert Kelly, alături de familia sa, a câștigat dintr-odată o faimă și mai mare. Videoclipul a devenit viral și nu au întârziat să apară nici parodiile pe internet.

    „Am văzut și eu clipul la fel ca toată lumea și a fost chiar amuzant”, recunoaște analistul politic Robert Kelly, „eroul” clipului de la BBC care s-a viralizat în toată lumea. „A fost un mix de surprize, jenă, amuzament, dragoste și afecțiune”, a spus pentru Wall Street Journal.

    „Vineri seara am fost asaltați pe rețelele sociale, pe telefoane, așa că ne-am închis telefoanele, alertele de la Facebook, de la Twitter”, a mai spus acesta pentru publicația americană.

    Wall Street Journal, The New York Times, The Washington Post, chiar și BBC, postul care a găzduit momentul, au scris pe larg despre filmul în care Robert Kelly vorbea sobru despre Coreea de Sud, într-un cadru în care și-au făcut loc și cei doi copii ai analistului politic, scrie PaginadeMedia.ro.

    Clipul în care este redat momentul amuzant, publicat pe 10 martie de BBC, pe pagina de Facebook BBC Radio 1, a adunat în cinci zile peste 86 de milioane de vizualizări, 400 .000 de like-uri şi share-uri şi aproape 60.000 de comentarii.

    Nu se putea ca internauții să nu reacționeze cu parodii după acest incident. Iată o mică selecție:






    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    1 + 5 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.