Intervenție a luptătorilor SAS în Timișoara azi-noapte! Doar mascații au putut opri bătaia generală care s-a iscat între mai mulți bărbați

  de - | 13 aprilie 2021, 9:00 AM | Regional

  0

  Bătaie în toata regula într-o intersecție din Timișoara, după ce mai mulți indivizi aflați în 3 mașini s-au șicanat în trafic. A fost nevoie de intervenția luptătorilor de la trupele speciale pentru a opri încăierarea.

  Totul s-a petrecut în intersecția de la Modern, în jurul orei 23.30, unde cele trei autoturisme au oprit, iar 10 indivizi au coborât și s-au luat la bătaie. Și-au carat cu dărnicie pumni și picioare, până când cineva a sunat la 112 și a dat alarma.

  Jandarmii și mascații de la Serviciul de Acțiuni Speciale au intervenit rapid ca să oprească „războiul”.

  Zona a fost asigurată, iar agresorii au fost puși pe burtă și aliniați chiar pe trecerea de pietoni.

  Mai multe ambulanțe au venit în grabă la locul incidentului și au preluat răniții pentru îngrijiri. Ceilalți au fost luați pe sus și duși la Secția 1 Politie pentru audieri. Sunt cercetați pentru încăierare și tulburarea liniștii publice și se vor face verificări pentru a se vedea dacă aveau vreun motiv întemeiat să se afle în trafic la acea oră, respectiv adeverințe și declarații, sau dacă au sfidat carantina de noapte.

  După audieri, rămâne de văzut câți vor fi și reținuți pentru 24 de ore și duși în arestul IPJ Timiș, notează opiniatimisoarei

  Video AICI!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.