sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Intervenție a jandarmilor lângă Atrium Mall, în urma unui scandal

  de Special Arad | 2 noiembrie 2017, 3:08 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  În această noapte, în jurul orei 00:30, prin sistemul de urgență 112, a fost solicitată intervenția Jandarmeriei pentru un scandal petrecut lângă Atrium Mall, pe Calea Aurel Vlaicu. În speță, un echipaj al Jandarmeriei Arad a ajuns la fața locului care a găsit o persoană, șofer al unui autocar înmatriculat în Cehia. Șoferul le-a declarat că a fost agresat de două persoane din județul Timiș.

  Acesta ar fi trebuit să înmâneze un plic unei persoane, dar la fața locului au ajuns alte persoane. Șoferul a solicitat un document de identitate pentru a dovedi că sunt cei la care trebuie să înmâneze plicul. Aceștia au devenit agresivi verbal, au urlat, au înjurat și spuneau că persoana în cauză se află într-un autovehicul în spatele autocarului.

  Jandarmii i-au sancționat pe cei doi tineri din județul Timiș, în baza legii 61.

  Menționăm că echipele de jandarmi sunt solicitate aproape zilnic în zona Autogărilor, pentru tot felul de reclamații. atât la cea de pe Banul Mărăcine, cât și la cea de pe 6 Vânători, unde izbucnesc foarte des altercații între oameni.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.