marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  INTERNAȚIONAL: Dimploma „de la frații noștri din Turcia, tricouri fără număr”, se acordă lui Hucu Dima. Punct

  de Special Arad | 30 decembrie 2016, 9:30 AM | Pamflet

  0

  Dimploma asta e mai specială decât Specialul. Și motivul este extrem de simplu: nu este acordată de ziarul nostru, ci de vânzătorii din bazarul acela imens din Istanbul și de ăia de au dat lovitura de stat în Turcia, toți votând masiv pe Special Arad. Și mai precizăm ceva de la bun început: Tommy Hilfiger, Lacoste și Polo nu au avut drept de vot pentru că nu le-au fost folosite produsele, doar marca!

  Cum am ajuns să fim citiți și la turci? Ușor am ajuns, pentru că ne-am dus după domnu Ucu, ca să vedem cum ne pregătește în Istanbul colecția de tricouri și cămăși vară-toamnă-iarnă 2016. Și-așa am stat de vorbă cu mulți comercianți…dintre care, Hassan, a fost cel mai bengos. Cum să nu-l iubești? Uite ce ne-a spus: „Hagi! Popescu! Lucescu! Hucu Dima! Eu fan Ucu Dima! Pletește bien la noi hacest domn Ucu! Nu se încurcă cu negoțul, doar ceai trebuie dat la el și cumperă tot ce îi vine la mână. Tot urcă la el în avione, și duce la Romania, la cunoscători. Să țină la el, Mahomed, năravul, că tare ne mai îmbucură cu brezența sa. Noi bucuroși că faceam afaceri cu domn Ucu. Pe domnu Hagi noi doar priveam și dadeam bani la el, but la Ucu e invers. Tare darnic frumos acesta roman”.

  În concluzie, pentru așa frumoase cuvinte, votul și șaorma fără număr, dimploma „de la frații din Turcia, tricouri fără număr” merge la noul investitor imobiliar (și am auzit că, serios vorbim aici, chiar e bun în domeniu) Ucu „tricou at. pantof” Dima chiar în momentul aterizării pe Aeroportul din Timișoara.

  Motivația juriului a fost următoarea:  Ucu Dima și-a recuperat 236 dintre tricourile confiscate. Dar nu pentru că ar fi originale…

  hucu-dima

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.