Interesele a zeci de firme – nesocotite de primarul Falcă în ultimul deceniu! Punem pariu că primarul n-a fost în viața lui pe strada Eftimie Murgu?

  de Special Arad | 13 august 2014, 11:18 AM | Administraţie | Recomandările editorilor | Știri Arad | Video

  3

  Gheorghe Falcă se dă mare european și mare susținător al oamenilor de afaceri. Nu scapă niciun prilej să participe la deschiderea unor firme, ocazie cu care dezvoltă discursuri de genul: „Sunt atât de bucuros că Aradul are noi investitori. Dovedim încă o dată că administrația sprijină oamenii de afaceri bla, bla, bla…”.

  Tot el, Falcă, face conferințe de presă să ne spună că este în comisia de negociere la nivel național a protocolului PDL-PSD. Organizează conferințe de presă să sublinieze că Zilele Aradului sunt extraordinare și că iubirea lui pentru arădeni este nemărginită. Se duce la emisiuni televizate să-și „omoare” adversarii politici, nu să afle și alte opinii despre ce mai trebuie făcut în Arad sau despre ce ar trebui el să facă în calitate de prim edil. Nu o singură dată Falcă a vorbit despre faptul că vrea să ajungă în București, acolo unde se face politica mare. Aradul nu-i mai ajunge primarului. „Vrea/vrem mai mult” – vorba fratelui său vitreg de la Consiliul Județean, Ioțcu.

  Laude, laude, laude. Nu l-am auzit niciodată pe primar făcându-și mea culpa. Nu l-am auzit niciodată să recunoască dreptatea altora. El știe, el face, el drege, el are dreptate!

  În schimb, realitatea de zi cu zi a Aradului este alta. Și ce lasă în urma lui, ar întreba mulți. Nu e cazul să ne întindem acum și să analizăm ce lasă. În schimb, o să-i arătăm primarului ceva ce nu a văzut de când e el în Arad. O stradă. Niște oameni. Niște doleanțe și păreri deopotrivă.  Și, da, băgăm mâna în foc că Falcă n-a fost niciodată pe strada Eftimie Murgu!

  Iar rămășagul îl punem din următoarele motive:

  1. Dacă ar fi mers, ar fi luat bătaie de la șoferi… și s-ar fi aflat deja asta;

  2. Și-ar fi murdărit costumele de firmă și și-ar fi prăfuit pantofii – în cel mai bun caz; și-ar fi rupt picioarele – în cel mai rău;

  3. Ar fi rămas fără replici – iar pentru el, asta e o reală tragedie;

  4. N-ar mai fi știut drumul înapoi.


  Cetățenii și firmele de pe Eftimie Murgu așteaptă de 15 ani să li se repare strada. Plătesc impozite pentru zona B în schimbul a ce? A faptului că sunt ignorați de autorități până într-acolo încât strada și casele le arată ca în mediul rural. În materialul video de mai sus veți găsi argumentele concluziilor noastre formulate chiar de arădenii vătămați de indiferența lui Gheorghe Falcă și a Primăriei.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.