Interact Arad Cetate aduce patru filme ale copilărei la Teatrul de vară

  de Special Arad | 16 septembrie 2019, 1:35 PM | Cultură | Film

  0

  Cui nu îi este dor de copilărie? Mirosul de popcorn îmbinat cu filmele pe care le vizionai în copilărie sună bine? Dar dacă ai alături și prieteni, cu care să ai parte de momente nostalgice vizionând filmele dragi sub cerul înstelat?

  Interact Arad Cetate te invită să îți aduci pătura preferată și să petreci două seri în aer liber, pe 21 și 22 septembrie, ora 18:00, la Teatrul de vară al Centrului Cultual Județean. Vor fi proiectate producții Walt Disney celebre precum „Pisicile Aristocrate” și „101 Dalmațieni” și nu numai.

  Intrarea se face pe baza unei donații sub formă de bilete la intrare: 10 lei / film, respectiv 15 lei / 2 filme.

  Program:

  Sâmbătă, 21 septembrie

  Lemonade Mouth – ora 18:30
  The Parent Trap – ora 21:00

  Duminică, 22 septembrie

  Pisicile Aristocrate – ora 18:00
  101 Dalmațieni – ora 19:30

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.