Cinema în aer liber la Pădurice

  de [email protected] | 13 august 2014, 1:32 PM | Film | Știri Arad

  0

  Cinema-ul în aer liber nu este ceva total nou, multe orașe beneficiind de acest eveniment cultural, iar acum este timpul Aradului de a se bucura de acest lucru. De fapt, s-a mai făcut și la Arad așa ceva, de exemplu la deschiderea Teatrului de Vară a Centrului Cultural Județean, anul trecut, iar acum a venit rândul parcului de lângă Lacul Pădurice, vineri, 22 august , începând cu ora 20:00.

  Interact Cetate Arad în parteneriat cu Primăria Arad vă invită să vizualizați creațiile celor mai buni studenți ai artei cinematografice, într-un mediu relaxant și plăcut, oferindu-vă ocazia de a vă petrece serile de vară într-o maniera inovativă și distractivă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.