„Ursu”, o comedie viscerală despre metehnele iubirii, la Teatrul de Vară

  de Special Arad | 12 July 2021, 11:23 AM | Cultură

  0

  Miercuri, 14 iulie, de la ora 20, la Teatrul de Vară se va juca spectacolul „Ursu” de A.P. Cehov, adus la Arad de Teatrul de Artă din București. Preț bilet: 5 lei.

  Spectacolul tradus de Bogdan Budeș și în regia lui George Constantinescu îi are în distribuție pe actorii Elena Șeulean, Theo Costache și Eduard Cârlan.

  Sinopsis: Iubirea nu alege. Vine, de fiecare dată, pe nepregătite și, de cele mai multe ori, poveștile se nasc între personalități diametral opuse.
  Atașată de amintirea soțului ei, văduva Elena Ivanovna Popova jură că va trăi în izolare, până la sfârșitul zilelor, avându-l alături doar pe valetul Luka. Dar la conac apare tânărul moșier Grigori Stepanovici Smirnov care caută să-și recupereze banii cu care soțul văduvei îi rămăsese dator. Se spune că nici o poveste de iubire nu începe până când precedenta nu este epuizată. Dar ce faci când marea iubire vine chiar la parastasul fostei iubiri? Cu un discurs ce ironizează misoginismul, infatuarea și ipocrizia, Ursu’ este o comedie viscerală despre metehnele iubirii.

  Acces
  Biletele la spectacole pot fi achiziționate de la Teatrul de Vară (str. Gheorghe Barițiu, nr. 16), în fiecare luni și marți, între orele 09.00 – 16.00, și miercuri, între orele 09.00 – 16.00 și 18.00 – 20.00 (în limita a 200 de locuri) pentru spectacolul din săptămâna respectivă.

  La spectacole pot participa persoanele vaccinate anti-covid, cu test RT-PCR negativ (max. 72 ore), test antigen rapid (max. 24 ore), persoanele trecute prin boală (max. 90 zile).

  Participarea la spectacole se va face cu respectarea măsurilor de protecție sanitară (dezinfectare, termometrizare, mască de protecție obligatorie).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.