Întâlnire oficială cu ambasadorul Chinei, la Primăria Arad

  de - | 9 noiembrie 2016, 2:04 PM | Administraţie

  0

  Comunicat Primăria Arad. Viceprimarul Municipiului Arad, domnul Călin Bibarț s-a întâlnit în această dimineață cu ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, Excelența Sa domnul Xu Feihong.

  La întâlnirea oficială de la Primăria Arad, delegația ambasadei a fost însoțită de reprezentanții asociației de prietenie Casa Româno-Chineză. Discuțiile s-au axat pe prioritățile de dezvoltare a municipiului Arad și pe oportunitățile pentru investiții.

  Ambasadorul Republicii Populare Chineze este prezent la Arad pentru simpozionul internațional Dialoguri interculturale Româno-Chineze, organizat de asociația Casa Româno-Chineză și Centrul Municipal de Cultură Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.