miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Întâlnire cu vicepreședinta executivă a Comisiei Europene, Margrethe Vestager alături de președintele USR, Cătălin Drulă

  de - | 10 noiembrie 2022, 8:52 PM | Comunicate contra cost

  0

  Astăzi dimineață a avut loc la Bruxelles, o întâlnire cu vicepreședinta executivă a Comisiei Europene, Margrethe Vestager, europarlamentarul Vlad Marius Botoș și președintele USR, Cătălin Drulă.

  Vlad Botoș, europarlamentar USR, ne-a declarat: ” Am avut în dimineața aceasta o întâlnire foarte bună cu doamna vicepreședintă executivă a Comisiei Europene, Margrethe Vestager și cu președintele USR, Cătălin Drulă, pentru a discuta despre România și pentru a susține oportunitatea ca țara noastră să fie admisă cât mai repede în Spațiul Scehngen.

  Oportunitățile de dezvoltare a României sunt extrem de mari la ora aceasta. Avem fonduri mai mult decât duble față de toate celelalte perioade financiare, avem o strategie de țară foarte bună, elaborată și negociată de Cristian Ghinea, care a fost analizată în amănunt de specialiștii Uniunii Europene.

  Planul Național de Reziliență și Redresare (PNRR) a fost negociat cu vicepreședinta executivă a Comisiei Europene, doamna Margrethe Vestager. Tocmai de aceea consider că o întâlnire între doamna comisar și Cătălin Drulă, este foarte importantă.

  USR este partidul care-și dorește în mod real dezvoltarea României, iar eu, în calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru Dezvoltare Regională văd cum ar putea fi folosite fondurile europene, atât cele clasice, cât și cele din PNRR.

  Semnalul pe care îl aduce Cătălin Drulă la Bruxelles este că în România există un partid capabil să reformeze și să dezvolte România, iar aceste sume ar putea fi utilizate pentru scopurile pentru care au fost prevăzute.

  În calitate de europarlamentar am avut mai multe întâlniri cu doamna Marghrere Vestager în ultimii 3 ani, dar în postura de reprezentant al USR alături de președintele partidului am ținut să arătăm că înțelegem și la nivel național că opoziția înseamnă să ai soluții, alternative și ești gata să îți asumi toată munca și responsabilitatea de care e nevoie.

  Am fost ales să fac treabă iar munca în echipă duce la rezultate concrete, rezultate importante atât pentru România cât și pentru USR.” ne-a mai declarat europarlamentarul arădean Vlad Botoș.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.