duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Inspectoratul Școlar a publicat situația programării cadrelor didactice arădene pentru vaccinul Anti-Covid19

  de Special Arad | 20 ianuarie 2021, 1:59 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Având în vedere faptul că începând cu data de 17 decembrie 2020 a intrat în vigoare H.G. nr. 1031/2020 privind aprobarea Strategiei de vaccinare împotriva COVID-19 în România precum și faptul că a fost deschisă Etapa a II-a de vaccinare împotriva COVID-19, care include populația cu grad de risc și lucrătorii care desfășoară activități în domenii-cheie/esențiale, printre care personalul din unitățile și instituțiile de învățământ, precizăm că toate unitățile și instituțiile de învățământ din județul Arad au întreprins măsuri necesare pentru asigurarea accesului personalului didactic, didactic auxiliar și nedidactic la programul de vaccinare împotriva COVID-19.

  În acest sens, toate unitățile de învățământ au desemnat o persoană responsabilă cu înregistrarea unității de învățământ preuniversitar pe platforma alocată campaniei de vaccinare, au înregistrat și programat pentru vaccinare personalul angajat doritor din respectivele unități.

  Ca urmare a acestor acțiuni, situația se prezintă astfel:

  situatie vaccinare profesori arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.