Insolit: Atacul unui rechin a salvat viaţa unui american

  de - | 12 octombrie 2015, 11:00 AM | Internaţional | Video

  0

  Americanul Eugene Finney, aflat în vacanţă cu familia sa în California, a fost atacat de un rechin în timp ce înota în ocean, însă acel moment înspăimântător i-a salvat totuşi viaţa, informează Mediafax via fr.news.yahoo.com.

  Puţini oameni pot să spună că au fost salvaţi de la moarte de atacul unui rechin, însă Eugene Finney este cu siguranţă unul dintre ei. Aflat în vacanţă cu familia pe coasta californiană, Eugene a fost la un pas de a trăi o dramă îngrozitoare.

  În timp ce înota în ocean, americanul a fost atacat de un rechin: “Ceva m-a atins în spate, era o senzaţie ciudată, pe care nu o cunoscusem niciodată până atunci. Şocul a fost puternic şi l-am resimţit ca o lovitură de măciucă”.

  Aflat încă în stare de şoc, Eugene a ajuns cu greu la ţărm. Abia atunci fiica lui a remarcat o plagă impunătoare şi însângerată pe spatele tatălui ei. Cu toate acestea, Eugene a refuzat să meargă imediat la spital şi a preferat să se odihnească.

  “În acea noapte, am simţit o durere intensă la nivelul toracelui şi spatelui”, spune el. În dimineaţa următoare, a trebuit să se supună în faţa evidenţei: consultarea unui medic era inevitabilă.

  Familia a mers imediat la spital. După o serie de teste, Eugene a trebuit să se confrunte cu un diagnostic pe care nu îl anticipase. “Medicii au găsit o tumoare la rinichi de mărimea unei nuci. Era un cancer”, spune el.

  Graţie atacului acelui rechin, Eugene a ajuns în timp util la spital, iar tumoarea a putut fi descoperită într-un stadiu operabil. După operaţie, Eugene Finney este în afara oricărui pericol. “Dacă nu m-ar fi atacat acel rechin, nu aş fi mers la spital şi nu aş fi ştiut că aveam cancer. Am avut cu adevărat noroc. E ca şi cum viaţa mi-ar fi oferit o a doua şansă”, a spus americanul.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.