Înmormântarea lui Ioan Crișan va avea loc miercuri, la Cimitirul Eternitatea

  de Andreea Daniela B. | 8 iunie 2021, 2:15 PM | Știri Arad

  0

  La mai bine de o săptămână de la tragedia care a pus Aradul pe hartă, trupul afaceristului Ioan Crișan a putut fi, în sfârșit, predat familiei. Acest lucru a avut loc astăzi în jurul orei 12 când fiica acestuia, Laura Crișan,  a mers la IML Arad pentru a-și recupera tatăl, astfel fiind posibilă înmormântarea acestuia.

  Ioan Crișan va fi condus pe ultimul drum doar de apropiați și familie, prezența altor persoane, din afara cercului de apropiați, fiind interzisă. Priveghiul va avea loc la Casa Funerară Rostyl de pe strada Cocorilor, iar înhumarea va avea loc mâine, miercuri, de la ora 13.00 la Cimitirul „Eternitatea”.

  Reamintim că Ioan Crișan a decedat în dimineața zilei de 29 mai în urma unei explozii. Mașina în care se afla afaceristul a fost aruncată în aer de o bombă, iar acesta a murit la câteva secunde după aceea. Încă de atunci, trupul bărbatului s-a aflat la Medicină Legală pentru investigații.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.