sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Înmormântare în loc de concediu. Un turist român a murit în Grecia, iar alți opt au fost răniți

  de - | 4 septembrie 2022, 7:19 PM | Naţional

  0

  Tragedie cu români aflați în vacanță în Grecia. Un turist român a murit, iar alți opt au fost răniți după ce valurile puternice i-au aruncat pe țărm. Este o tragedie produsă din inconștiența oamenilor, informează Antena 3.

  Cei nouă turişti au închiriat plăci pentru paddling în zona Kefalonia, deși erau valuri foarte mari și au și fost avertizaţi să nu facă acest lucru. Au pornit în larg încercând să facă o cursă de agrement, însă din cauza valurilor au fost răsturnați și au fost despărțiți. Practic, salvatorii i-au căutat zile întregi.

  Au fost găsiți inițial patru după care au mai fost găsiți alți patru, toți în stare destul de gravă, în stare de inconștiență. În această dimineață a fost găsit cel de-al nouălea, din păcate decedat.

  Au fost operațiuni ample de căutare pe o distanță foarte mare.

  Autoritățile elene spun că în zonă este foarte periculos să practici acest sport, mai ales atunci când vremea nu permite.

  sursa: stiripesurse.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.