marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Infractor arădean, căutat la nivel internațional, a fost prins în municipiu

  de Special Arad | 16 noiembrie 2022, 1:50 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat european de arestare, emis pe numele unui bărbat de 31 de ani, din Arad, cercetat pentru infracțiuni săvârșite pe teritoriul Germaniei. Totodată, au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție, la sediul unei societăți comerciale și imobile deținute de cel în cauză.

  Bărbatul a fost prezentat magistraților Curții de Apel Timișoara, în vederea predării către autoritățile judiciare din Germania.

  De asemenea, un alt tânăr, de 24 de ani, tot din Arad, urmărit național, a mai fost depistat de polițiștii S.I.C. în municipiu. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Arad, fiind condamnat la o pedeapsă de un an și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.