Înfiorătoare perversiuni sexuale la Pecica! Într-o clădire dezafectată, trei băieți au violat un alt băiat de 13 ani!

  de Mihai Todoca | 27 martie 2018, 10:07 AM | Pecica | Recomandările editorilor | Știri Arad

  18

  (foto: mariamarian )

  Nu se mai termină faptele abominabile! Una dintre acestea s-a produs aseară, la Pecica. Este vorba despre un abuz sexual care s-a petrecut în această localitate, noaptea trecută, într-o clădire dezafectată. Un băiat de 13 ani a fost abuzat sexual (oral și anal) de alți trei băieți, cu vârstele de 12, 13, respectiv 14 ani. Mai mult decât atât, din informațiile pe care le deținem, agresorii au și filmat scena agresiunii sexuale.

  Pentru protecția acestora, având în vedere că sunt minori, identitatea nu le este dezvăluită, însă fapta oribilă este cercetată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad. astăzi, băiatul violat s-a prezentat la Medicina Legală pentru investigații.

  Revenim cu amănunte.

  Foto cu caracter ilustrativ

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Daca scri ceva asigurate ca sti exact ce scri si toate datele cazului. Cel care a scris asta este cel mai mare incompetent nhma absratii scri omule lasa-te de meserie! Copilul de 14 ani nu are nici o vina. Si va rov sa sterge-ti datele despre el, fiind acuzatii mincinoase

   --5 voturi
   +1
   -1
  2. Daca as fi in locul tatălui celui agresat, le-as f.te celorlalți părinți băieții in fata lor si i-as rupe cu bătaia pe toti, la pachet!!! Sa nu uitați ca acel copil va rămâne cu traume pentru tot restul vieții! Totusi e bine ca la puscarie vor avea grija deținuții de popourile lor fragede. Gunoaie sociale

   --24 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.