duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ineul s-a întărit înainte de meciul cu UTA! Trei fotbaliști de la Gloria au semnat cu gruparea ineuană

  de Lucian Dănilă | 5 noiembrie 2014, 6:09 PM | Sport

  0

  UTA joacă sâmbătă la Ineu împotriva unei echipe care a avut un parcurs foarte greoi în acest campionat. Cu doar două victorii din nouă jocuri, Ineul se zbate în coada clasamentului, asta în timp ce UTA este la doar un punct distanță de prima poziție.

  Era clar că Ineul are nevoie de întăriri, iar acestea au sosit chiar înainte de derby-ul local cu UTA. Filimon, Ewald Wild și Hulbăr au semnat cu CS Ineu și, conducerea grupării de pe Crișul alb speră ca ei să primească încuviințarea Federației pentru a fi apți de joc sâmbătă.

  Aici părerile sunt împărțite, oficialii celor două cluburi neștiind sigur dacă cei trei au drept de joc, în aceeași situație fiind și Răzvan Blănaru, fostul căpitan al Gloriei, la UTA. Hulbăr este în convalescență după o accidentare mai veche și nu este apt pentru a juca chiar dacă va primi drept de a evolua.

  Tot în aceste zile, Alexandru Capătă și-a reziliat contractul cu CS Ineu după ce a avut divergențe cu conducerea tehnică a echipei înainte de deplasarea de la Mehedinți. CS Ineu a câștigat partida de la Mehedinți cu 2-0, aceasta fiind prima victorie în deplasare din actualul sezon.

  Partida CS Ineu – UTA are loc sâmbătă, la ora 14, la Ineu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.