Îndrumare video pentru completarea Declarației unice 2022 în 10 situații diferite și alte explicații

  de - | 14 May 2022, 9:34 AM | Administraţie

  0

  A început și ANAF să facă câteva ghiduri, chiar și seminarii, având în vedere că termenul pentru depunerea Declarației Unice 2022 este 25 mai. Totuși, HotNews.ro a cerut ajutorul consultantului fiscal Cornel Grama pentru a realiza un ghid de completare în 10 situații diferite.

  De asemenea, Grama explică în video și motivele pentru care trebuie completat ceva sau nu, pentru a fi mai ușor de înțeles.

  Recent, ANAF a făcut 4 ghiduri pentru completarea Declaratiei unice 2022 pentru venituri din tuns, manichiură, meditații, chirii în lei sau euro.

  Dacă aveți probleme specifice iar răspunsul nu se găsește în clipul video de mai sus, atunci puteți să vă înscrieți la seminariile ANAF.

  Este important de completat Declarația unică pentru a nu primi amenda între 50 – 500 lei plus penalități de întârziere. Obligațiile oricum rămân de plată, nu dispar dacă ești sanctionat. Prin urmare, este bine să faci asta din timp.

  Mai multe explicații puteți citi în articolul integral de pe Hotnews.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.