Indicatoare noi pe autostrada A1 pentru șoferii care ajung să circule pe contrasens

  de Special Arad | 10 March 2021, 8:48 AM | Regional

  0

  DRDP Timișoara: Pe bretelele de acces pe autostrada #A1 de pe raza de activitate a DRDP Timișoara, se montează, în premieră indicatoare rutiere pentru a avertiza asupra accesului interzis. Noile indicatoare au fost incluse în SR 1848-1:2011, capitolul Semnalizare rutieră- Indicatoare și mijloace de semnalizare rutieră. Aceste indicatoare de informare se montează suplimentar față de semnalizarea rutieră curentă, pentru a atrage atenția că se intră pe un sector cu acces interzis.
  Primul indicator a fost montat astăzi în nodul rutier Giarmata (foto). Următoarele indicatoare se vor amplasa la km 353+600 (nod rutier Simeria), km 536+200 (nod Arad Sud) și km 584+000 (nod rutier Nădlac – DN 7). Pe cele 4 bretele unde se montează indicatoarele s-au înregistrat cel mai des pătrunderi pe acces interzis, producând accidente.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.