luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Incident şocant la Constanța! Un bărbat l-a scuipat pe Traian Băsescu!

  de Special Arad | 24 mai 2014, 3:18 PM | Naţional

  0

  Preşedintele Traian Băsescu a fost scuipat de un tânăr, sâmbătă, la Constanţa, în momentul în care a coborât de pe nava şcoală „Mircea”, bărbatul fiind imobilizat imediat de către ofiţerii SPP.

  Incidentul a avut loc la finalul vizitei făcute de şeful statului la bordul navei şcoală „Mircea”.

  La coborârea de pe vas, şeful statului a fost scuipat în faţă, de la o distanţă foarte mică, de un bărbat din mulţime.

  Bărbatul a fost imobilizat imediat de către ofiţerii SPP, în timp ce şeful statului s-a şters cu mâna pe faţă, apoi a continuat să vorbească cu câţiva oameni din mulţimea adunată în terminalul de pasageri al Portului Constanţa.

  După ce a stat de vorbă cu oamenii preţ de aproximativ două minute, preşedintele s-a urcat în maşină şi a plecat din port.

  Reamintim că preşedintele Traian Băsescu a participat, sâmbătă, în Portul Constanţa, la ceremoniile de întoarcere din voiaj a navei şcoală „Mircea”.

  Şeful statului a înmânat echipajului vasului Ordinul „Virtutea Maritimă” – în grad de Ofiţer, cu însemn de pace, cu care a fost decorat pavilionul navei.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.