marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Închisoare pe viață pentru un italian care a ucis o tânără româncă! Câți bani trebuie să plătească familiei acesteia

  de Special Arad | 28 martie 2015, 11:07 AM | Internaţional

  0

  Un italian care a omorât prin strangulare, în 2013, o tânără româncă, în nordul Italiei, a fost condamnat la închisoare pe viață de justiția italiană.

  Bărbatul, în varsta de 43 de ani, a ucis-o prin strangulare, în septembrie 2013, pe românca Lavinia Simona A., care avea 18 ani, prezentată ca damă de companie. După strangularea adolescentei românce într-un motel din Olgiate Olona (regiunea Lombardia, nordul Italiei), italianul a violat cadavrul, pe care l-a abandonat ulterior pe un camp, informează realitatea.net.

  Andrea Pizzocolo, găsit vinovat de omor calificat, acte de cruzime și ascunderea cadavrului, a fost condamnat vineri la închisoare pe viață. Pe langa asta, procurorii l-au acuzat de agresarea și sechestrarea unei alte românce, prezentată ca fiind tot damă de companie, dar care a reușit să se salveze.

  Italianul va trebui să achite daune în valoare de peste 235.000 de euro rudelor româncei ucise.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.