Începe distribuirea ajutoarelor alimentare. Cine va beneficia de acestea

  de Special Arad | 20 May 2022, 8:38 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În vederea aplicării Ordonanței Guvernului nr. 84/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării „Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD”, Primăria Municipiului Arad , prin Centrul Social Cantina Municipală, aduce la cunoştinţa beneficiarilor venitului minim garantat (VMG) și ai alocației pentru susținerea familiilor (ASF) că de luni, 23.05.2022 va începe distribuirea produselor alimentare, la depozitul situat în Parcul industrial UTA, hala 61 (lângă magazinul CBA).

  Categorii de persoane beneficiare:

  a) persoanele cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat (ajutor social) acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare;

  b) familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei.

  Beneficiarii prevăzuţi la literele a) şi b) care nu figurează pe listele iniţiale, pot fi înregistraţi ulterior pe acestea, în baza unei solicitări adresate Direcţiei de Asistenţă Socială Arad, str. Calea Radnei nr. 250.

  Pachetele de produse POAD vor conține: 

  -Făină albă de grâu pungă de 1kg (5 buc.)

  -Mălai pungă de 1 kg (4 buc.)

  -Paste făinoase pungă 400gr (2 buc.)

  -Ulei sticlă plastic de 1L (4 buc.)

  -Zahăr pungă de 1kg (2 buc.)

  -Orez pungă de 1kg (2buc.)

  -Conservă carne vită cutie metalică 300gr (5 buc.)

  -Conservă carne porc cutie metalică 300gr (3buc.)

  -Conservă pateu de ficat de porc 200gr (5 buc.)

  -Compot de fructe borcan sticlă 720ml (2 buc.)

  -Gem de fructe 360gr (1buc.)

  -Gem de fructe dietetic 360gr (1buc.)

  Pachetele se ridică personal de către beneficiari, în baza prezentării actului de identitate valabil, a verificării identităţii persoanei pe listă şi a semnării de primire pentru produsele respective.

  Distribuția se face de luni până vineri în intervalul 9:00 – 16:00. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0726-131.555.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.