vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Începând de luni, toate secțiile ATI din toate unitățile medicale din țară vor fi verificate

  de Special Arad | 15 noiembrie 2020, 11:58 AM | Naţional

  1

  Guvernul a decis, în urma ședinței convocate de premier la Palatul Victoria duminică dimineață, că toate secțiile ATI din toate unitățile medicale din țară vor fi verificate, începând de luni. Decizia vine după incendiul izbucnit la Spitalul Județean Neamț, în urma căruia au murit zece oameni.

  Potrivit unei informări de presă transmisă de Guvern, premierul Ludovic Orban a avut în această dimineață o întâlnire de lucru cu ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență secretarul de stat Raed Arafat, șeful IGSU Dan Paul Iamandi și directorul Inspecției Sanitare de Stat, Mioara Comana.

  În cadrul ședinței a fost realizată analiza intervenției în cazul tragediei de la Spitalul Județean din Piatra Neamț, stadiul transferului pacienților supraviețuitori și a fost solicitată colaborarea tuturor instituțiilor abilitate în desfășurarea cu celeritate a anchetei pentru stabilirea cauzei incendiului.

  De asemenea, s-a decis ca, începând cu ziua de luni, echipe mixte ale Direcțiilor de Sănătate Publică și ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență să desfășoare controale în toate secțiile de terapie intensivă de la nivel național pentru verificarea instalațiilor și a condițiilor de punere în funcțiune a aparaturii medicale.

  Sursă Digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „De asemenea, s-a decis ca, începând cu ziua de luni, echipe mixte ale Direcțiilor de Sănătate Publică și ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență să desfășoare controale în toate secțiile de terapie intensivă de la nivel național pentru verificarea instalațiilor și a condițiilor de punere în funcțiune a aparaturii medicale.” … ADICĂ POLITICIENI… SAU PUȘI DE POLITICIENI!!! Cu alte cuvinte tot INCOMPETNȚII fac VERIFICĂRILE!!! Ei care au creat acest sistem putred al CORUPȚIEI UCIGĂTOARE DE NEVINOVAȚI?!!!
   .
   CONTROALELE trebuie făcute de echipe de COMPETENȚI, ingineri, tehnicieni, electricieni … împreună cu militarii pompieri … ce ÎNȚELEG CE VĂD și de asemenea pot verifica dacă Normele de Siguranță în branșă au fost respectate de CONSTRUCTORI.
   .
   LA NAIBA … acum de luni, MFIOȚII INCOMPETENȚI își trimit armatele de INCOMPETENȚII CORUPȚI să MUȘAMALIZEZE toate aceste deficiențe ce duc la asemenea ORORI. Se duc să-i scoată BASMA CURATĂ pe unii ca Cioca-Boca ospătarul, Paranoidul/Filfizonul europarlamentar, Bibi Penibiluț pădurar, … membrii în consilii județene și locale, HABARNIȘTI și LINGĂI de tipul FAUR, moderator de TV, managerul orașului ca acest „B” pus de Bibi, un nimeni, … directori de servicii tehnice din administrație, „manageri” de spitale, ghiftuiți cu ȘPĂGI …etc.etc. Pun pariu că din nou se vor găsi doar CRIMINALI printre cei din OPOZIȚIE, că așa-i modelul de la Cocoșat în jos la întreg „Guvernul Meu”!!! Din nou vor găsi un ȚAP ispășitor de tipul DRAGNEA, pe care să-l LINȘEZE PUBLIC SPRE SATISFACȚIA … PROSTIMII DE GURĂ CASCĂ DE PE FB, ce și de data asta vor dorii să vadă SÂNGELE RĂZBUNĂRII.
   .
   CORUPȚIA VA UCIDE ȘI ÎN CONTINUARE, NESTINGHERITĂ! … BUSINESS AS USUAL!!!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.