joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Încep înscrierile la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

  de Special Arad | 9 iulie 2019, 7:37 PM | Educaţie

  0

  Absolvenții de liceu și cei de facultate sunt așteptați din data de 10 iulie și până în data de 25 iulie să se înscrie pentru continuarea studiilor la una din cele 9 facultăți ale Universității „Aurel Vlaicu” din Arad. Sesiunea  de înscrieri se desfăşoară la sediul rectoratului UAV din  B-dul Revoluției, nr. 77, la comisiile de admitere ale facultăţilor, cu excepția Facultății de Teologie unde înscrierea se face la adresa: str. Academia Teologică, nr. 9, Arad.  Înscrierile se pot face de luni până vineri între orele 9.00 -17.00 iar sâmbătă şi duminică între orele 9.00-13.00.

  Universitatea de stat din Arad propune celor care doresc să își continue studiile 32 de programe de licență și 31 programe de master la cele 9 facultăți (Facultatea de Inginerie, Facultatea de Inginerie Alimentară, Turism și Protecția Mediului, Facultatea de Științe Umaniste și Sociale, Facultatea de Științe Economice, Facultatea de Teologie Ortodoxă, Facultatea de Științe Exacte, Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială,  Facultatea de Educație Fizică și Sport, Facultatea de Design). Mai multe informații despre înscriere pot fi găsite pe site-ul universității www.uav.ro.

  „Cei care devin studenți ai universității arădene de stat pot beneficia de servicii educaționale de calitate, dar și de burse de studii, de merit,  sociale sau bursele Erasmus. De asemenea le oferim condiții excelente de cazare  în căminele universității și masa la cantina UAV. Un atuu important pentru cei care aleg să vină la universitatea noastră este faptul că avem o relație foarte bună cu agenții economici ceea ce le facilitează studenților accesul la un loc de muncă în domeniu, încă din timpul studenției. Îi așteptăm pe cei care doresc să obțină mai multe informații să vină la centrul de înscriere din Bd. Revoluției, lângă Primăria Arad, unde colegii mei vor oferi toate detaliile”, a punctat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.