Update 2Incendiu violent la Catedrala Notre-Dame din Paris! Întregul acoperiș s-a prăbușit (Video)

  de Special Arad | 15 aprilie 2019, 9:08 PM | Internaţional

  1

  Un incendiu violent a izbucnit luni seară la Catedrala Notre-Dame din centrul Parisului, flăcări imense și fum ieșind din emblematicul monument istoric. Incendiul este posibil legat de lucrările de renovare. Clădirea a fost evacuată.
   „Totul arde. Șarpanta, care datează din secolul XIX pe o parte și din secolul XIII de cealaltă parte, nu va mai rămâne nimic”, a declarat André Finot, purtător de cuvânt al Catedralei.

  Președintele francez Emannuel Macron avea programat un discurs la ora 20.00, însă acesta a fost anulat, în urma incendiului violent de la Catedrală.

  Din vârful catedralei medievale se poate vedea cum ies flăcări mari și fum.
  O turlă s-a prăbușit.

  UPDATE

  Ora 21.10: Întregul acoperiș al catedralei s-a prăbușit, potrivit unui martor citat de Reuters.

  Este evacuată toată Île de la Cité, situată pe Sena, și pe care se află catedrala.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.