sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Incendiu uriaș azi noapte la Hotel Roma! Mai mult de 30 de pompieri au luptat cu flăcările

  de - | 19 octombrie 2018, 8:34 AM | Regional

  0

  Hotelul Roma din Timişoara a luat foc azi noapte. Pompierii au intervenit de urgenţă ca să stingă incendiul care a cuprins întreaga clădire. Hotelul se află pe strada Alexandru Vaida – Voievod nr. 4 în Timișoara.

  Primele informaţii ale pompierilor arată că flăcările au ajuns la acoperişul clădirii care are parter, etaj şi mansardă. Au intervenit 31 de subofiţeri şi 2 ofiţeri de la ISU Banat cu mai multe autospeciale şi un SMURD. La faţa locului au fost trimise şi trei ambulanţe, scrie pressalert.ro.

  Intervenţia pompierilor a fost una dificilă, pentru că strada este îngustă şi în zonă sunt parcate mai multe autoturisme. Aceștia au stins focul la două ore de la izbucnirea flăcărilor. Incendiul a pornit în zona terasei hotelului, care este din lemn, şi s-a extins la acoperiş. Hotelul a fost parţial distrus.

  Nouă angajaţi care erau în hotel au fost evacuaţi, unii au reuşit să părăsească incinta înainte de sosirea pompierilor. Nimeni nu a fost rănit.

  CITEȘTE MAI MULTE CU CLICK AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.