Update Incendiu pe Calea Aurel Vlaicu! Mai multe deșeuri au luat foc

  de Special Arad | 17 decembrie 2020, 3:24 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Foto cu rol ilustrativ)

  În jurul orei 15:20 pompierii au fost anunțați despre un incendiu care ar avea loc pe Calea Aurel Vlaicu. Se pare că este vorba despre mai multe deșeuri care au luat foc vis a vis de Galeria Mall.

  Pompierii au plecat deja spre locul indicat, la misiune intervenind Detașamentul de Pompieri Arad cu un singur echipaj de stingere.

  Incendiul nu este soldat cu victime.

  UPDATE Este vorba despre un incendiu al unei clădiri dezafectate. Ard aproximativ 15-20 mp de deșeuri textile, resturi menajere. Din fericire nu există pericol de propagare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.