Dean Stockwell, actorul din serialul „Quantum Leap”, a murit

  de - | 9 November 2021, 12:46 PM | Internaţional

  0

  Actorul în vârstă de 85 de ani a murit duminică, 7 noiembrie. Potrivit unor surse citate de presa de la Hollywood, actorul a murit în somn, în locuința sa.

  Rolul care l-a făcut celebru a fost din serialul „Quantum Leap” (Capcana Timpului), serial ce a rulat timp de 5 sezoane între 1989 și 1993, și în care a jucat alături de actorul Scott Bakula.

  Rolul i-a adus actorului Dean Stockwell multiple nominalizări la premiile Emmy și Golden Globes, câștigând în 1990 un premiu Golden Globe la categoria cea mai bună performanță a unui actor în rol secundar.

  Actorul a jucat și în serialul „Battlestar Galactica” și în filme precum „Dune” (din anul 1984), „The Twilight Zone” (1959) și „Beverly Hills Cop II” (1987).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.