miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Update Incendiu într-un sat din Șagu! Anexa unei case a fost făcută scrum

  de Andreea Daniela B. | 11 noiembrie 2022, 4:42 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Fotografie cu rol ilustrativ )

  În urmă cu puțin timp a izbucnit un incendiu. O casă din satul Fiscut, comuna Șagu, a luat foc. 

  Astfel, în misiune au plecat pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. În sprijin acționează și SVSU Șagu.

  În aceste momente, în jurul orei, 16.40, incendiul se manifestă în interiorul locuinței, cu posibilitate de propagare la acoperiș.

  Update

  În această după-amiază, în jurul orei 16:30, Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, cu sprijinul SVSU Șagu, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Fiscut.

  La sosirea echipajelor de intervenție incediul se manifesta generalizat, la nivelul a două încăperi ale anexei, cu posibilitate de extindere la acoperiș.

  Intervenția promptă a pompierilor arădeni a facut ca incediul să fie localizat în limitele găsite, limitând astfel propagarea flăcărilor. De asemenea, pompierii au acționat pentru evacuarea a două butelii care se aflau în interiorul anexei.

  După aproximativ o oră de intervenție, incendiul a fost lichidat. Au ars cele două încăperi cu bunurile aflate în interior, pe o suprafață de aproximativ 50 mp și aproximativ 5 mp din acoperișul anexei.

  Din fericire nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind „scurtcircuit electric”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.