Update Incendiu într-o localitate arădeană! Ard 60 de hectare de vegetație, dar și baloți de paie

  de Special Arad | 11 august 2022, 5:35 PM | Știri Arad

  2

  Pompierii militari arădeni, intervin în aceste momente pentru lichidarea unui alt incendiu izbucnit la vegetația uscată, propgagat la baloți de paie, în localitatea Iermata Neagră. La fața locului acționează forțe și mijloace ale Detașamentului Ineu- Garda 2 Chișineu-Criș, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, și SVSU Zerind. Incendiul se manifestă la vegetație uscatã pe o suprafață de aproximativ 60 de hectare, propagat la baloți de paie. Intervenția este în dinamică.
  Update ISU Arad: Incendiul a fost lichidat.
  Au ars: 50 ha pășune și 370 de baloți de paie.
  Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind: foc deschis în spații deschise.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.