Încă un vitezoman a crezut că poate sfida legea, dar l-a prins Poliția. Avea 173 km/h pe un drum județean!

  de Special Arad | 6 aprilie 2022, 10:27 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene, din cadrul Serviciului Rutier Arad, au depistat, ieri, un bărbat de 32 de ani, din Sântana, care se deplasa pe D.J. 709 (Arad-Șiria).

  Aparatul radar a înregistrat o viteză de 173 km./h., depășind cu 83 km./h. viteza maximă admisă pe acest tronson de drum.

  Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.