Încă un tramvai fabricat la Arad, înțepenit pe linii la Timișoara

  de - | 6 martie 2018, 9:23 AM | Regional

  0

  (foto: opiniatimisoarei.ro)

  Se blochează pe șine unul după altul. După ce în urmă cu aproape două luni un tramvai Armonia s-a arcuit pur și simplu pe linie, iar alte trei acum câteva săptămâni, încă unul a cedat și s-a blocat pe traseu, ieri seara, la Timișoara.

  „Se pare că e vorba de un tramvai Armonia care circula pe linia 9, căruia i s-a blocat motorul. Tramvaiul s-a blocat chiar în buclă, în timp ce se retrăgea în depou. Echipele de intervenție au reușit să mute tramvaiul și acum lucrează ca să descopere din ce cauză s-a blocat motorul. Traficul rutier nu a fost blocat”, a spus Diana Pleșa, purtătorul de cuvânt al STPT pentru opiniatimisoarei.ro.

  RATT, devenită STPT, are în parcul său 60 de tramvaie, dintre care 30 mai vechi, 15 din flotă fiind tramvaie „Armonia”, fabricate la Astra Vagoane Călători Arad, care sunt deja pe linii, iar alte 15 trimise la modernizare la fabricile din Pașcani și Arad. Prețul pe care Primăria Timișoara l-a plătit pentru modernizarea garniturilor vechi de tramvai a fost de aproximativ 500.000 de euro pe bucată.

  Cu tramvaiele, în Timișoara, se asigură transportul pe 10 linii ale căror trasee însumează 134,30 km.

  Sursa: Opinia Timișoarei

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.