Încă un primar îşi propune municipiul în „Alianţa Vestului”, alături de Arad, Timişoara, Cluj-Napoca și Oradea

  de Special Arad | 15 octombrie 2018, 1:25 PM | Regional

  0

  (foto: Wikipedia)

  Primarul Devei anunţă că a făcut primele demersuri pentru o colaborare cu marile oraşe din Ardeal, pentru atragerea fondurilor europene, direct de la Bruxelles.

  Florin Oancea, primarul Devei, susţine că a discutat cu primarul Ilie Bolojan despre un parteneriat între Primăria Deva şi Primăria Oradea şi despre o posibilă aderare a Devei la „Alianţa Vestului”, după ce primarii din Cluj-Napoca, Arad, Oradea şi Timişoara au decis să pună bazele unei colaborări speciale pentru a atrage fonduri europene direct de la Bruxelles, fără imixtiunea Ministerului Dezvoltării Regionale şi al Administraţiei Publice. Această asociere a primit denumirea generică de „Alianţa Vestului”.

  Citeste mai mult pe adevarul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.