Încă un festival de muzică, de data aceasta ROCK! „Flex Fest” revine în acest weekend cu ediția a II-a

  de [email protected] | 3 iulie 2019, 1:26 PM | Music | Recomandările editorilor

  0

  Vor cânta trupele Taka Laiton (Finlanda), Crossbones (Albania), Terminal Prospect (Suedia), Pasărea Rock, Bucovina și multe altele!

  Timp de trei zile, de vineri până duminică (5 – 7 iulie), Ștrandul Neptun va fi acaparat de muzică rock! Singurul festival rock din Arad revine în acest an cu un line up divers, format din 15 formații din 7 țări.

  Vor urca pe scena amplasată în zona bazinelor trupele românești Pasărea Rock, Bucovina, Grimegod, Blazzaj, Suburbia11, MercysDirge, Terra Infernal, Lifeline, Rules of silence, dar festivalul nu va duce lipsă nici de formații din afara țării. Vor cânta trupele Terminal Prospect (Suedia), Omega Diatribe (Ungaria), Diamond Falcon (Austria), Crossbones (Albania), Taka Laiton (Finlanda) și Melmac Riders (Serbia, Led Zeppelin Tribute Band).

  Prețul unui bilet este 30 lei / zi, iar prețul unui abonament 75 lei / 3 zile. Abonamentele se găsesc la preț promoțional (4 + 1) la Terasa Flex (Ștrandul Neptun) sau online, pe ambilet.ro. Cei cae achiziționează cele 4 abonamente online pot intra în posesia abonamentului gratuit sunând la numărul 0721.257.360 (în limita a 100 abonamente).

  PROGRAM

  Vineri, 5 iulie
  18.00 – 23.00

  18.00 Rules of Silence
  19.00 TakaLaiton
  20.00 Terminal Prospect
  21.00 Led Zeppelin tribute
  22.00 Pasărea Rock

  Sămbătă, 6 iulie
  18.00 – 23.00

  18.00 Mercy’s Dirge
  19.00 Omega Diatribe
  20.00 Crossbones
  21.00 Blazzaj
  22.00 Melmac Riders

  Duminică, 7 iulie
  18.00 – 23.00

  18.00 Lifeline
  19.00 Terra Infernal
  20.00 Diamond Falcon
  21.00 Grimegod
  22.00 Bucovina

  Organizatorii atrag atenția participanților asupra regulamentului festivalului, subliniind că prin cumpărarea unui bilet la FLEX FEST, participantul se obligă să respecte acest regulament și își asumă toate consecințele nerespectării acestuia.

  Este permis la festival cu:

  ghiozdan (pe teritoriul festivalului), pălării, brichete, telefoane mobile, ochelari de soare, țigări, pelerine, picături pentru lentile de contact, aparate foto profesionale și camere video, medicamente, insulină (însoțită de documente), corturi (în zona de camping), mâncare (doar în zona de camping) și selfie sticks.

  Este, în schimb, INTERZIS la festival cu:

  droguri, stupefiante și alte substanțe interzise, cuțite sau arme de orice fel, spray paralizant, alcool, animale, steaguri, umbrele, umbrele pliabile, sticle, obiecte contondente, materiale și substanțe inflamabile, ori alte obiecte care pot pune în pericol siguranța celorlalți participanți.

  La festival servirea de către comercianți a alcoolului si produselor din tutun minorilor sub 18 ani va fi interzis, iar accesul în perimetrul festivalului cu orice fel de recipiente pentru lichide sau cu orice fel de aliment va fi, de asemenea, interzis, dat fiind faptul că în cadrul evenimentului vor exista puncte de servire a mâncării și băuturii la prețuri accesibile, spun organizatorii.

  Participanții pot intra și ieși de câte ori doresc de pe teritoriul festivalului, dacă au la mână o brățară intactă de festival.

  Toți participanții sunt percheziționați la intrare. În cazul refuzului, nu le este permis accesul la eveniment.

  ACCES

  Accesul la FLEXFEST, ediția a II-a, este posibilă DOAR pe baza unui bilet de intrare valid. La intrare, în baza biletului, spectatorul va primi o brățară de acces, colorată diferit, potrivit tipului de bilet / abonament achiziționat.

  Participantul trebuie să păstreze brățara la mână pe toata durata festivalului. Pierderea, avarierea sau distrugerea brățării este responsabilitatea exclusivă a participantului. În cazul avarierii sau pierderii, brățara nu mai oferă participantului niciun drept nou, acesta fiind obligat să achiziționeze un nou bilet. În caz contrar, participantul va fi obligat să părăsească zona festivalului. Biletul trebuie păstrat pentru control pe întreaga perioadă a evenimentului.

  Brățările de acces nu trebuie îndepărtate sau înstrăinate, pierderea sau distrugerea lor nefiind rambursată, iar posesorul urmând a fi evacuat din zona de festival. De asemenea, spectatorii sunt rugați să aibă asupra lor în permanență un act de identitate valid.

  Accesul persoanelor sub 14 ani este permis doar dacă sunt însoțiți de o persoana majoră. Persoanele sub 14 ani vor primi de asemenea o brățară de acces.

  SANCȚIUNI

  Încălcarea prezentului regulament poate duce la evacuarea persoanelor necooperante și interzicerea accesului în zona de festival, FĂRĂ RAMBURSAREA CONTRAVALORII BILETELOR/BRĂȚĂRILOR.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.