Încă o reprezentație a spectacolului umanitar „Cerere în căsătorie”. Prima este sold out!

  de Special Arad | 16 March 2022, 2:23 PM | Cultură | Recomandările editorilor

  0

  Comunicat. Biletele pentru spectacolul umanitar „Cerere în căsătorie”, care se va juca în această seară la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, s-au epuizat, motiv pentru care reprezentația a fost programată și în data de 25 martie, de la ora 19.00. „Ne-ati lăsat fără cuvinte. Vă mulțumim din suflet pentru interesul și umanitatea de care ați dat dovadă încă o dată. Ne înclinăm! Având în vedere cererea mare de bilete, ne gândim la o nouă reprezentație, în perioada următoare. Vă mulțumim!”, spun cei trei actori din distribuție.

  Vă reamintim că spectacolul „Cerere în căsătorie”, care a avut premiera în urmă cu 13 ani, revine în fața publicului cu distribuția inițială – Angela Petrean-Varjasi, Ionel Bulbuc și Florin Covalciuc – cu scop umanitar, și anume de a ajuta victimele războiului din Ucraina, la inițiativa actorului Florin Covalciuc, originar din Cernăuți.

  Persoanele care nu au apucat să își cumpere bilet pentru reprezentația din această seară, o pot face pentru a viziona spectacolul umanitar din 25 martie. Prețul unui bilet este de 20 lei, iar biletele pot fi achiziționate de la agenția teatrului arădean.

  De asemenea, trebuie menționat și faptul că în holul teatrului arădean va fi amplasată o urnă, în cazul în care cineva dorește să doneze în plus față de prețul biletului.

  Agenția Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad

  Marți, miercuri, vineri: 10.00 – 16.00
  Joi: 10.00 – 16.00 și 17.00 – 19.00
  Sâmbătă – Duminică: 10.00 – 12.00 și 17.00 – 19.00
  Luni: închis.
  Mai multe informații despre bilete puteți afla sunând la numărul de telefon 0744475147.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.