Încă două licitaţii finalizate pe sectoare din A1 şi A3. Drulă: „Facem treabă până la capăt, în ciuda unui premier ostil“

  de - | 4 September 2021, 1:57 PM | Naţional

  0

  Încă două licitaţii au fost finalizate pe sectoare importante de autostradă: A1 Sibiu – Piteşti lot 4 şi A3 Suplacu de Barcău – Chiribiş, informează Adevărul.

  Anunţul a fost făcut vineri, pe Facebook, de ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

  „Facem treabă la minister, până la capăt, în ciuda unui premier ostil.
  Sunt finalizate procedurile de evaluare şi vor fi comunicaţi de CNAIR în scurt timp câştigătorii pentru două loturi majore de autostradă:
  * Curtea de Argeş-Tigveni, un lot de 10 km din autostrada Sibiu-Piteşti, cu un tunel de 1,3km;
  * Suplacu – Chiribiş, un lot de 26 km, abandonat din 2013 şi aflat pe Autostrada Transilvania, cu lucrări realizate parţial de Bechtel, inclusiv un viaduct de 1,6 km peste lacul de acumulare”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.