sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Încă 4 milioane de lei pentru întreținerea drumurilor județene

  de Special Arad | 31 august 2022, 8:29 AM | Administraţie

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. Consilierii județeni au decis, în ședința de marți, suplimentarea sumelor necesare pentru întreținerea drumurilor județene și comunale cu 4,2 milioane de lei. Inițial, fondul aprobat a fost de 16.943.000 lei, suplimentarea este de 4.236.000 lei, iar suma totală a ajuns la 21.179.000 lei.

  Fondurile provin din sumele defalcate din TVA destinate finanţării cheltuielilor privind drumurile judeţene cuprinse în bugetul propriu al C.J. Arad.

  „Consiliul Județean se află într-un complex și permanent proces de modernizare și reabilitare a drumurilor județene. Au fost, sunt în curs sau la faza de documentație peste 700 de kilometri de drumuri modernizate sau reabilitate, din totalul de aproximativ 1200 de kilometri. Dar, noi trebuie să avem în vedere și celelalte porțiuni de drum ca nu sunt cuprinse în modernizare sau reabilitare, să le întreținem și să le aducem la un nivel optim de siguranță și confort rutier. Suplimentarea fondurilor pentru întreținerea drumurilor județene este necesară pentru a asigura acest confort și, mai ales, această siguranță, pe fondul creșterii costurilor de întreținere și a degradării accentuate aduse de intensificarea traficului rutier”, a precizat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.