miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  A fost inaugurată Școala Primară nr. 3 din Pecica

  de Special Arad | 25 martie 2024, 6:21 PM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Școala Primară nr. 3 de pe strada 1 (DN7), unitate aparținătoare Școlii Gimnaziale nr. 2 din Pecica, a fost astăzi inaugurată de administrația locală, în urma unei investiții de aproape 1,8 milioane de lei.

  Evenimentul s-a desfășurat în prezența primarului Petru Antal și a președintelui Consiliului Județean, Iustin Cionca.

  „Investiția în educația copiilor noștri este cea mai utilă, pentru că pregătim noile de generații de pecicani, torneni, sederhăteni, bodrogani. Lucrăm ca pentru școlile din cartiere să ofere aceleași condiții ca și unitățile din centrul orașului. Avem cadre didactice pregătite, spații de învățământ moderne, iar elevii trebuie să se concentreze doar pe studiu și pe viitorul lor. Anual la Pecica a fost inaugurată câte o unitate de învățământ nouă sau modernizată complet. Investiția a inclus reabilitarea, modernizarea, extinderea și echiparea educațională a unității de învățământ, iar în curte s-a amenajat un teren de sport pentru ca elevii să facă și mișcare”, a declarat primarul orașului Pecica, Petru Antal.

  Lucrările s-au realizat în cadrul proiectului „Îmbunătățirea calității vieții prin îmbunătățirea infrastructurii educaționale, oferirea unor posibilități de petrecere a unui timp liber de calitate și modernizarea infrastructurii publice urbane în orașul Pecica”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, din fonduri de la Uniunea Europeană.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.