În ultimele 24 de ore, la Arad s-au înregistrat 89 de cazuri noi Covid și 2 decese. Câți oameni sunt internați la spital

  de Special Arad | 18 septembrie 2021, 1:45 PM | Știri Arad

  0

  În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, cuprinzând date furnizate de Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad, la nivelul Județului Arad erau înregistrate următoarele valori ale infecției cu virusul SARS-CoV-2:

  ⦁ Număr de infectări de la ultima raportare*: 89–DSP
  ⦁ Număr persoane vindecate de la ultima raportare: 22
  ⦁ Număr persoane decedate de la ultima raportare: 2
  ⦁ Număr total cazuri active în prezent: 751
  ⦁ Număr persoane internate în spital (izolare): 116
  ⦁ Număr persoane în izolare la domiciliu (pozitive): 635
  ⦁ Număr persoane în carantină: 461.

  Din cauza unor probleme tehnice, platforma DSP care indică incidența pe fiecare localitate este moment indisponibilă. Vom reveni în curând cu aceste informații.

  Rata de incidență a întregului județ este astăzi de 1,17 la mia de locuitori.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.