miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  În taină… Ioțcu, Blejnar și Drăgănescu și-au numărat mărunțișul din portofele… cu Blaga de la Oradea

  de Special Arad | 3 iulie 2014, 10:20 AM | Culise | Topic special

  3

  Vineri, 28 iunie, anul de grație 2014. Ora 23.00. Ineu, Hanul Moara cu Noroc – proprietar Nicolae Ioțcu, președintele Consiliului Județean Arad. Întâlnire (programată, doar nu întâmplătoare…) de taină sau la o feciorească… nici nu mai contează. Subiectele… muulte – nu știm chiar tot dar mai jos ne referim măcar la unul dintre ele. Subiecții… trei. Ioțcu (Nicolae) – președintele CJA, Blejnar (Sorin) – știe toată lumea că despre „Regină” e vorba… – și Drăgănescu (Marius Florin) – directorul Administrației Județene a Finanțelor Publice Arad – s-au așezat la o masă și s-au prins în discuții. Siguri că în Ineu nu-i prea cunoaște multă lume, au dezbătut toate problemele județului (chiar credeți?). Și, la fel de siguri suntem că, printre altele, au mai aruncat câte-o privire și la ringul de dans unde se desfășurau junioarele sau… ce-o fi fost ele! Doar oameni suntem cu toții, nu-i așa?

  Iar când a început Blaga de la Oradea să le cânte… „portofele, portofele”… nici că le-a mai venit să se gândească la altceva decât la ultimul raport al Curții de Conturi, făcut la Consiliul Județean Arad, cel în care se pare că iar (ca și anul trecut) nu sunt găsite anumite sume. Maaaari! Însă, având în vedere pregătirea specializată a domnilor Blejnar și Drăgănescu, Ioțcu nu trebuie să-și facă prea multe probleme… Doar știți cum e: dacă spune contabilul că „asta nu se poate”… îl dai afară și angajezi pe altul. Or, pe Drăgănescu și pe Blejnar chiar nu trebuie să-i concediezi… Ei chiar pot orice!

  Încheiem într-o notă, cum să-i spunem?, nu pesimistă ci manelistă… „Portofele, portofele!…. Portofele și inele ați mâncat zilele mele! Ai, ia,ia,ia…”

  În fotografie mai apare un personaj… Rămâneți pe Special Arad și o să vă spunem. Cert e că nu e Falcă. Deputatul Măduța? Mare probabilitate! Dar…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Multe brate are caracatita asta, unele se vad iar altele nu. Chiar daca nu se vad baga fara rusine mana in buzunarele noastre,iar daca indraznim sa ne sesizam ne reduc si la tacere. Nu ma mira nimic, nici chiar sa-l vad in poza pe Maduta – prieten vechi al lui Blejnar ( conform stenogramelor DNA), desi ,,Regina ” poate a predat coroana la cineva( cu nume de rege pardon diminutiv ) din PNL acum si PDL

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.