miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Update 2Adrian Buda: „A fost doar un scandal inventat la Club Helen!”

  de Tudor Bogdan | 30 iunie 2015, 12:31 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  24

  UPDATE 2

  Fostul boxer Adrian Buda, actualmente luptător de K1, ne-a vizitat la redacție pentru a retracta tot ceea ce a apărut în articolul care se referă de un așa numit scandal în club Helen, unde părțile implicate ar fi fost solistul Blaga de la Oradea și sportivul, împreună cu fratele lui și câțiva prieteni.

  Adrian povestește în detaliu că nimic din ceea ce s-a scris referitor la scandal nu e adevărat. El subliniază și faptul că este prieten de mai mult timp cu solistul din Oradea. Mai jos puteți vedea integral declarația acestuia vizavi de inventatul scandal.

  Adrian Buda: „Nu a fost niciun scandal la club Helen. Sunt prieten cu Blaga de la Oradea de mult timp, poate confirma și el acest lucru și am rămas dezamăgit de știrea care a apărut și de acel martor. Nu știu de unde au apărut aceste lucruri și nu cunoaștem interesele celui care a dat o astfel de informație, aducând lumea în eroare.

  Am fost la club Helen, dar fratele meu Andrei nu a fost, vizavi de faptul ce a declarat acel martor.

  Nu e adevărat absolut nimic din toată acea poveste care a apărut în articolul refeitor la Blaga de la Oradea și așa zisul scandal de la Club Helen. Blaga este un băiat deosebit”.

  Telefonic am discutat și cu solistul Blaga de la Oradea, care confirmă tot ceea ce a declarat Adrian Buda, iar mâine puteți citi declarațiile pe larg ale cântărețului.

   

  TITLUL INIȚIAL

  Manelistul Blaga de la Oradea, bătut și fugărit la Club Helen din Arad!

  Știri Arad. O seară care trebuia să fie una plină de distracții s-a încheiat oarecum neplăcut pentru iubitorii de manele și pentru fanii solistului Blaga de la Oradea. Manelistul din Oradea s-a trezit în mijlocul unui scandal, duminică dimineață în jurul orei 3.

  Martorii care au fost prezenți la eveniment spun că acesta a avut o altercație cu doi frați și cu câțiva prieteni ai acestora, foștii boxeri Andrei și Alexandru Buda.

  Nu știm de la ce a plecat scandalul. Vă pot spune ce am văzut. Cred că nu s-au înțeles când a venit vorba despre dedicații. Probabil, unul dintre frații Buda i-a spus ceva ce l-a enervat pe Blaga pentru că acesta a ripostat și i-a aruncat chiștocul de țigară în față. În acel moment unul din grupul lui Buda i-a dat o palmă, dar și Blaga a dat înapoi. S-au dat niște palme, poate și câțiva pumni”, spune unul dintre martori.

  Solistul Blaga de la Oradea a scăpat ascunzându-se în bucătărie. „S-a ascuns în bucătărie și de acolo s-a făcut nevăzut pentru că nu a mai cântat. A fugit de la eveniment. Până dimineață am ascultat doar muzică house!”, spune același martor.

  UPDATE

  Am fost sunați după publicarea articolului de același martor care ne-a spus că cel care a aruncat chiștocul de țigară a fost un băiat din grupul fraților Buda, nu Blaga.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mda….un articol plin de fantezie…felicitari ziaristului pentru imaginatia bogata de care da dovada…cat si martorului:)))))
   Cei care ne cunosc stiu ca suntem oameni educati si nu aruncam cu mucuri de tigari in oamenii care vin sa ne asculte

   +9 voturi
   +1
   -1
  2. Hahaha :)) Deja si la club Helen incep scandalurile, mai nou se bat smardoii cu lautari :))) DIICOT va rog frumos sa faceti dreptate si curatenie in tot Aradul, toti dealerii, smenarii, vagabontii, talharii, smardoii s.a.m.d. sa mearga la PUSCARIE ! Dava-n … pe toti ca nu ne mai putem plimba linistiti pe strada cu femaia de mana sau sa iesim intr-un club. LA PUSCARIE cu totii smardoii !

   +12 voturi
   +1
   -1
  3. va invit pe toti aradeni sa dormiti la mine in casa cand se tin chefuri la Helen , merge muzica ca vibreaza Micalaca de la 1-4 noaptea , ar trebui primaria sa se sesizeze, nimeni nare chef sa le asculte tiganiile cand ii mai dulce somnul.

   +8 voturi
   +1
   -1
  4. [CITEZ]: „S-a ascuns în bucătărie și de acolo s-a făcut nevăzut pentru că nu a mai cântat. A fugit de la eveniment. Până dimineață am ascultat doar muzică house!”, spune același martor. [AM INCHEIAT CITATUL]

   Na, asta da necaz! 🙂

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.