miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Vezi dacă ai câștigat unul dintre cele 21 de abonamente la Festivara!

  de Special Arad | 14 iulie 2017, 9:39 AM | Recomandările editorilor | Special

  38

  Dintre cei 39 de participanți care au introdus numele complet și răspunsul corect la întrebarea „Care trupă este cap de afiș în ultima zi a festivalului (duminică, 23 iulie 2017)?” au fost extrași prin random.org 21 de câștigători, care își vor putea ridica premiile (abonamentele la Festivara) în oricare dintre cele trei zile ale festivalului, la intrare, pe baza cărții de identitate.

  ATENȚIE! Câștigătorii vor fi trecuți pe o listă. Vor fi mai multe culoare la intrare, de aceea vă rugăm să vă informați la poartă la care dintre intrări se găsește lista cu câștigătorii concursului desfășurat pe Special Arad.

  Câștigătorii sunt următorii (cei evidențiați cu roșu):

  castigatori festivara

   

  Dacă te gândeai de ani de zile cu nostalgie la vechiul Festival al Berii, FESTIVARA e evenimentul tău!

  Între 21 și 23 iulie, în parcarea Ștrandului Neptun (de lângă podul Decebal), vor urca pe scenă Holograf, La Familia, Andra, Alina Eremia, Akcent, Betty Stoian, Angela Rusu, Lidia Buble, Vali Vijelie, Nek, Noaptea Târziu, Blaga de la Oradea, Claudia, Asu & Boby, Tinu Vereșezan, Irigy Hónaljmirigy (Ungaria) și Francassoni (Italia).

   

  Special Arad pune la bătaie 21 de invitații!

  (fiecare abonament este valabil pentru toată durata festivalului, pentru o persoană)

  Tot ce trebuie să faci pentru a câștiga e să răspunzi la următoarea întrebare:

  • Care trupă este cap de afiș în ultima zi a festivalului (duminică, 23 iulie 2017) ?

  »  Răspunde corect, printr-un comentariu la acest articol, până în data de 20 iulie, ora 15:00, și nu uita să menționezi atât prenumele, cât și numele de familie (așa cum figurează în cartea de identitate), precum și o adresă de e-mail validă (aceasta din urmă nu va fi publicată).

  »  Cei 21 de câștigători vor fi selectați prin tragere la sorți pe 20 iulie, ora 15:00 și vor fi anunțați în cadrul acestei pagini.

  »  Numele câștigătorilor vor fi trecute pe o listă și abonamentele câștigate vor putea fi ridicate de la intrare, pe baza cărții de identitate.

  bilet festivara

  Accesul la festival se va face începând cu ora 18, în fiecare dintre cele trei zile ale festivalului și nu este permisă intrarea cu mâncare și băutură din exterior.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.