În spatele Colegiului Moise Nicoară s-a înființat trotuarul pentru automobile… bușite

  de Andrei George | 28 noiembrie 2016, 12:09 PM | Strada

  0

  Nu știm cu exactitate în ce circumstanțe s-a întâmplat „desfigurarea” mașinii din imagine, însă proprietarul Renault-ului respectiv se pare că, din cauza nervilor, a părăsit-o acolo blocând trotuarul.

  Să facem un mic exercițiu de imaginație. Văzându-și mașina cu „botul” făcut pe jumătate acordeon, ce s-ar fi putut gândi al nostru șofer (sau șoferiță)? „Eh, mașina tot distrusă e… de condus n-o mai pot conduce, e clar… La ce să o mai mut, că doar nu blochează circulația…. e și parcată aproape de cafenelele din centru, hai că dau o fugă până acolo, beau o cafă și vorbesc să-mi cumpăr alta. Că cu asta n-am ce face, o las aici, că dă bine la decor. Și-așa Aradul are cam puține statui în centru”.

  Ce o fi fost în capul șoferului în cauză, numai el și Cel de Sus știu… Problema e că mașina efectiv blochează trotuarul. Menționăm: trotuar aflat din spatele unei școli (Colegiul Național „Moise Nicoară”). Asta atrage de la sine o altă problemă. Cei ce trec pe acolo (fie ei trecători adulți sau elevi) sunt nevoiți să ocolească prin mijlocul drumului, iar asta aduce un nou risc de accidente. Cauză și efect, așadar. Tare l-am mai ruga pe proprietarul autoturismului să aibă bunăvoința să facă un act de bun cetățean și să rezolve problema cât mai repede…

  trotuar-blocat

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.