marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  În sfârșit, vremea de azi ne va permite proiecţia de film „la piscină”, pe Ştrandul Neptun

  de Special Arad | 23 august 2015, 3:05 PM | Film | Știri Arad

  0

  Centrul Municipal de Cultură Arad invită arădenii azi, duminică, 23 august, la o proiecţie de film la piscină, la Ştrandul Neptun, zona bazine. După film, va avea loc o petrecere în aer liber!

  Intrarea este gratuită începând cu ora 21.00, de pe Noua Pasarelă peste Mureş.

  Filmul pregătit pentru astăzi (selectat de Mihai Chirilov – directorul artistic al TIFF) se numește „Gunoi” (Trash), o co-producție britanico-braziliană de 113 minute.
  Regia: Stephen Daldry. Cu: Rickson Tevez, Eduardo Luis, Gabriel Weinstein, Martin Sheen, Rooney.

  Pelicula a câștigat marele premiu la Festivalul de la Roma și a fost cel mai vizionat film străin de la TIFF-ul clujean, unde a fost proiectat în închiderea oficială.

  Acţiunea are loc în Brazilia şi totul începe când trei puşti care trăiesc într-un colorat cartier din Rio găsesc un portofel cu documente compromițătoare într-o groapă de gunoi. Descoperirea le pune viețile în pericol, transformându-i în țintele polițiștilor nemiloși și ai politicienilor corupți care îi vânează. Cârligul acestui antrenant film de aventuri cu accente întunecate, regizat de autorul lui Billy Elliot și The Hours, este felul deștept în care cei trei protagoniști reușesc să dezlege puzzle-ul misterios punând cap la cap indiciile găsite, fiind mereu cu un pas înaintea urmăritorilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.