În sfârșit, Bob Dylan a acceptat premiul Nobel pentru Literatură

  de - | 2 aprilie 2017, 3:32 PM | Monden

  0

  Bob Dylan a acceptat premiul Nobel pentru Literatură, după mai bine de trei luni de la ceremonia în care au fost înmânate prestigioasele distincții, relatează Libertatea, citând BBC News. Artistul american a primit premiul Nobel în timpul unui eveniment privat din Stockholm.

  Anterior, Acadamia Suedeză a anunțat că Dylan nu va susține un discurs, o condiție impusă pentru a primi și premiul de aproximativ 900.000 de dolari. Este așteptat ca acesta să trimită o înregistrare mai târziu.

  Un membru al Academiei Suedeze, prezentă la ceremonia de înmânare a premiului, a afirmat că totul a decurs foarte bine, iar Bob Dylan, în vârstă de 75 de ani, a fost „foarte drăguț”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.