Bob Dylan este acuzat de abuz sexual asupra unei fete de 12 ani, care s-ar fi petrecut în urmă cu 56 de ani

  de - | 17 August 2021, 8:12 AM | Internaţional | Monden

  0

  (foto: Parris Oloughlin-Hoste / Sony Music)

  Bob Dylan a fost acuzat de abuz sexual asupra unei fete de 12 ani, fapta petrecându-se în 1965. Acuzatoarea, J.C., are acum 68 de ani și spune că celebrul cântăreț i-ar fi dat droguri și alcool, înainte de a o abuza. De asemenea, Dylan ar fi folosit amenințări și violența fizică, J.C. spunând că acestea au lăsat cicatrici emoționale care au afectat-o până în prezent. Reprezentanții lui Bob Dylan neagă ferm acuzațiile.

  În documentele înaintate instanței, se susține că victima a suferit „suferință psihică severă, angoasă, umilință și jenă, precum și pierderi economice”.

  J.C, care are acum 68 de ani, locuiește în Greenwich, Connecticut, stat care permite victimelor agresiunilor sexuale să depună cereri indiferent de cât timp a trecut de la presupusul incident.

  Sursa: hotnews.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.